Övriga tjänster
Vi sysslar med mer än bara poolbyggnation!

Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB är inte bara experter på pool, vi har också stor erfarenhet av att anlägga badrum – såväl privata som i hotell och fastigheter av olika slag. Vi antar stora som små uppdrag för både privatpersoner och företag. Välkommen med din förfrågan!

Badrum

Badrummet i ett hus är den plats där man alltid får en ofta välbehövlig stund för sig själv. Här kan man slappna av och lägga fokus på sitt personliga välbefinnande och för att dessa stunder ska bli så behagliga som möjligt så är ett fint badrum verkligen till stor hjälp. Vad som är «fint» är en högst personlig upplevelse och vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB har lång erfarenhet av en mängd olika badrumsrenoveringar och hjälper dig gärna att skapa din personliga badrumsoas.

Ett badrum har många detaljer och det är viktigt att dessa harmonierar med varandra – harmonin beror på helheten. 

Behöver du hjälp och guidning vad gäller material, färg och funktion så ställer vi med glädje upp som rådgivare. Vi är alltid ödmjukt lyhörda för dina önskemål.

Bygg- och fastighetstjänster

När man ansvarar för en stor fastighet, som ett hotell eller ett hyreshuskomplex, så är renoveringen av dessa alltid av stora mått. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB erbjuder våra tjänster inom såväl poolbygge som badrumsrenovering även när konceptet är av större skala. 

Genom åren har vi renoverat utrymmen hos stora företag som t ex Elite Hotel, Riverton och Avalon.

Kringbygge

När man bygger en pool är det ofta flera andra saker som behöver byggas och fixas med runt omkring själva poolen. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB har erfarenhet och kompetens av alla möjliga byggprojekt, som däckbygge, altanbygge och särskilda snickeriarbeten.