Om oss
Utomhuspool

Unik touch

När man bygger något – vad som helst egentligen – så blir resultatet alltid bättre om man vågar tänka lite utanför ramarna. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB försöker alltid att uppmuntra till originella lösningar när det gäller bygge av pool – inomhus som utomhus. En pool som man satt sin personliga prägel på blir så mycket mer estetiskt tilltalande – och i vissa fall också betydligt mer praktisk.

Kompetens

Kompetens utgörs främst av två faktorer – utbildning och erfarenhet. På Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB arbetar 17 anställda och alla har sina särskilda expertisområden. Vi är noggranna med att erbjuda våra anställda möjligheter till regelbunden fortbildning så att vi som företag alltid ligger i framkant på marknaden av pool- och badrumsbygge. Som det dynamiska team vi är finns det alltid ett överflöd av idéer och erfarenheter som vi med glädje delar med oss av till våra kunder.

Service och kvalitet

Vänlig och lyhörd kommunikation är a och o för att ett samarbete ska fungera och ge önskvärda resultat. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB är mycket serviceinriktade och lyssnar med stort intresse på dina tankar kring ditt poolprojekt. Under tiden som vi arbetar tillsammans finns vi alltid lättillgängliga för att diskutera dina funderingar.

Kvalitet

Till syvende och sist så är det kvaliteten på bygget som är det absolut viktigaste. När man bygger något vill man att det ska hålla hög standard under många år framöver och där är såväl materialval som val av anläggare oerhört viktigt. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB använder oss bara av marknadens finaste material när vi bygger pooler och badrum. 

Att anlita oss för ditt poolbygge är ett tryggt val.